Klímaváltozás, Globális felmelegedés

Erősödik a bizonyíték az életről a Marson. Az amerikai NASA kutatói ismét megvizsgáltak egy meteoritot, ami 13 ezer éve zuhant le az Antarktiszra.

 

Úgy gondolják, hogy a kő, amit 1984-ben találtak az Antarktiszon, a Mars kérgét alkotta egy olyan időszakban, amikor a bolygó vizet tartalmazott, és úgy elmélkednek, hogy a Mars felszínét egy aszteroida vagy üstökös robbanás hatására hagyta el, és a Föld felszínét csak azután érte el, hogy évmilliókat lebegett a világűrben. A finom elektron mikroszkópos képalkotásnak köszönhetően újabb felfedezéseket tettek a kőben, bizonyos bakteriális mikrobákra emlékeztető hosszúkás alakzatokról. A kutatók szerint ez „erős bizonyítékot” nyújt arra, hogy valaha létezett élet a Marson.

 

További bizonyítékot ajánl USA kutatók egy másik csoportja. Ők arról számolnak be, hogy a Mars új, részletesebb térképei azt mutatják, hogy hosszú idővel ezelőtt a bolygó északi féltekéjén nagy óceán volt, az egyenlítő környékén kiterjedt völgyekkel, és a Föld bolygó szárazabb területeihez hasonló éghajlattal.

 

Legnagyobb megbecsülésünk minden kutatónak és hivatalnak, hogy közzé teszik ezeket a részletes felfedezéseket a Mars múltbeli jellemzőiről, és Földhöz való hasonlóságáról. Várakozva tekintünk arra, hogy még többet megtudjunk szomszédos bolygónkról, és megértsük saját értékes otthonunkat.

 

Ching Hai Legfelsőbb Mester a Supreme Master Television kaliforniai dolgozóival lefolytatott, 2009. januári videókonferencia során további betekintést nyújtott a Mars régmúltjában bekövetkezett klímakatasztrófáról, segítségként ahhoz, hogy törődjünk földi ökoszféránkkal. (Supreme Master Television, 2009.12.3)

 

Az angol nyelvű hír, videóval megtekinthető itt: http://suprememastertv.com/nwn/?wr_id=834&page=1

 

További hasonló cikkeink:

Petíció a jövőnkért

Állattartás és klímaváltozás

A tudósok szerint a hideg és nedves Mars fenntarthatta az életet

A Globális Felmelegedés Egy Spirituális Mester Szemével - 2. rész

Ami, a csillagok gyermeke - letölthetõ könyv 

 

Légy Vega, Légy Zöld, Mentsd Meg a Bolygót!

További információ: http://www.suprememastertv.com/hu/

Idézet

Ha beindítjuk ezt az elszabaduló metán felszabadulást, nincs visszafordulás. Nincs második lehetõség. Ha egyszer elkezdõdik, valószínû teljesen végbemegy.

 John Atcheson geofizikus a metánhidrátok kiszabadulásáról

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok