Klímaváltozás, Globális felmelegedés

Ausztrália a nyolcadik ország a világon, ahol elindul a Húsmentes Hétfő kampány, ami a személyes és környezeti egészség javítása miatt a húsfogyasztás csökkentésére bátorít.

 

A Húsmentes Hétfő Ausztrália szervezet társalapítója Ms. Vinita Chopra, egy ötödik generációs vegetáriánus. Mint mondja, a kampány a köziskolákban hirdet támogatást, és a szervezet honlapján keresztül is (meatlessmondays-australia.com) ajánlanak tápláló vegetáriánus recepteket és tippeket az egészségesebb étkezési szokásokhoz. Az üzenet terjesztéséhez interaktív emailt, Facebookot, Twittert és helyi támogatókat használva a Húsmentes Hétfő kampány a Victoria állambeli Melbourneben indul, és onnan terjedve jut el az egész országba.

 

Bravó, Ms. Vinita Chopra és Húsmentes Hétfő Ausztrália, hogy segítenek elérni a hús nélküli élet egészségi és környezeti előnyeit. Áldott legyen nemes szívük, amint honfitársaikat a bolygó megmentéséért a növényi alapú életmód elfogadására ösztönzik. (SupremeMaster TV, 2010. január 19.)

 

 

További hasonló cikkeink:

Petíció a jövőnkért

Állattartás és klímaváltozás

Húsmentes hétfő

Ghent: ha csütörtök, akkor vega

 

Légy Vega, Légy Zöld, Mentsd Meg a Bolygót!

További információ: http://www.suprememastertv.com/hu/

Idézet

A gazdasági válság súlyos; ám amikor a klímaváltozásról van szó, a tét sokkal nagyobb. A klímaváltozás jólétünk lehetőségére és népeink életére hat, jelenleg, és a messzi jövőben is…

Ban Ki-moon, az ENSZ főtitkára

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok