Klímaváltozás, Globális felmelegedés

Az Európai Unió törvénytervezete határokat szab az új állatkísérleteknek. Május 11-én a 27 tagállam delegátusai elfogadták az Európai Bizottság által felállított intézkedéscsomagot. A törvénytervezet az állatokat érző lényekként írja le, velük született értékkel, amit tisztelni kell. Az új szabályok közé tartozik a kísérletek tilalma főemlősökön – mint amilyen a csimpánz, gorilla és orángután – és más, vadon élő állatokon. Szintén megkívánják a jövőbenli teszt projekteknél a jelenleg használt évi 12 millió állat számának csökkentését, és helyettesítését alternatívákkal, amikor csak lehet. A törvény az Európai Parlament szeptemberi beleegyezésével válik hivatalosan elfogadottá. Az Európai Unió 2009-ben már betiltotta a kozmetikai célú állatkísérletek döntő többségét.

Elismerésünk az Európai Unió nemzeteinek és polgárainak törődő igyekezetükért, hogy csökkentsék az állat barátainknak okozott fájdalmat és szenvedést a laboratóriumi kísérletek során. Imádkozunk, hogy egy közeli napon az ilyen tevékenységek teljesen be legyenek tiltva, így biztosítva szerte a világon gyengéd lakótársaink méltóságának és szabadságának visszaállítását.

http://www.suprememastertv.com/nwn/?wr_id=996&page=1
Supreme Master Television 2010. május 14.

Legyél Vega, Legyél Zöld, Mentsük Meg a Bolygót!
További információ: www.SupremeMasterTV.com/hu

 


Hasonló cikkeink:

A Nestlé elfogadta a Greenpeace követelését

Gyilkos szójamezők – filmajánló

A fokozott húsfogyasztás világméretû kockázatai

Petíció a jövőnkért

Idézet

A hús nem csak a földről szól. A vízről van szó, a gyógyszerről, energiáról, a szállításról. A szállításból származó szennyezésről, mindenről, és a lelkiismeretről - az embereket beteggé teszi.

Ching Hai Legfelsőbb Mester a húsfogyasztásról

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok