Klímaváltozás, Globális felmelegedés

Tiszta Jövő

A világ zöld oldala
 1. Heti két óra eltöltése a természetben jelentősen növeli az egészséget, a jólétet, még úgy is, ha csak egyszerűen üldögél az ember és élvezi a nyugalmat - vélik brit kutatók.

  A Heti két óra a természetben a jó egészség elengedhetetlen feltétele bejegyzés először a Tisztajövő jelent meg.

 2. Kevesebb repülésre biztatják a turistákat svéd kutatók, akiknek - most már angolul is elérhető - online kalkulátorával egyszerűen kiszámolható a különféle közlekedési módozatok szénkibocsátása egy adott útvonalon.

  A Kevesebb repülésre biztatnak svéd kutatók bejegyzés először a Tisztajövő jelent meg.

 3. Jelentősen megnőtt a nyílt óceánban lévő műanyaghulladék mennyisége az elmúlt hatvan évben - erősítették meg tanulmányukban az angliai Plymouthi Egyetem és a brit Tengerbiológiai Társaság kutatói.

  A Jelentősen megnőtt a nyílt óceánban lévő műanyaghulladék mennyisége az elmúlt évtizedekben bejegyzés először a Tisztajövő jelent meg.

 4. Több mint 860 ezer hektárnyi erdőt telepítenek az észak-kínai Belső-Mongólia Autonóm Területen 2019-ben az elsivatagosodás visszaszorítására - közölték a helyi hatóságok kedden.

  A Erdősítéssel szorítják vissza az elsivatagodást Észak-Kínában bejegyzés először a Tisztajövő jelent meg.

 5. A 2020-ban és 2021-ben piacra kerülő modellek tesztelése jelen pillanatban az elképzelhető legzordabb körülmények között zajlik.

  A Már a sarkvidéken nyúzzák a BMW elektromos-meghajtású trióját bejegyzés először a Tisztajövő jelent meg.

Idézet

Sok mindent tehetnek az emberek, hogy csökkentsék a szénkibocsátásukat, de a villanykörtéd kicserélése, és sok egyéb dolog sokkal kevésbé hatékony, mint az étrended megváltoztatása, mert ha az állatoknál lejjebb eszel a táplálékláncon – amik sok üvegházgázt termelnek, és sok energia felhasználódik annak a húsnak az elõállítása során – akkor így valójában többet segíthetsz, mint szinte bármi más módon. Tehát az egyéni cselekvés terén talán ez a legjobb, amit tehetsz.

Dr. James Hansen, a NASA vezetõ kutatója

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok