Klímaváltozás, Globális felmelegedés

Impress Magazin - ÖKO-világ

 1. A VISION AVTR nevet kapta a Mercedes legújabb modellje, amelyet a 2020-as Las Vegasban megrendezett CES kiállításon mutattak be először

  A A Mercedes bemutatta az új Avatár autót a CES kiállításon – futurisztikus öko autó bejegyzés először a Impress Magazin jelent meg.

 2. A mobil töltőrobotok a parkolókban egy gombnyomásra odagurulnak a töltést igénylő elektromos autókhoz. Nem kell többé töltállomásokat keresni

  A Jönnek a mobil elektromos autó töltőrobotok – nem kell többé töltőállomást keresni bejegyzés először a Impress Magazin jelent meg.

 3. 2019 végre valamelyest az állatvilágnak is kedvezett. Olyan állatvédelmi törvények születettek, amelyek az egész világ számára példaértékűek lehetnek!

  A 2019 legjobb állatvédelmi hírei – pozitív példák az egész világ számára bejegyzés először a Impress Magazin jelent meg.

 4. 2019 legjobb hírei között olyan fantasztikus eseményeket és kezdeményezések találhatunk, amelyek mind pozitív hatást gyakoroltak a világra

  A 2019 legjobb környezetvédelmi hírei – fantasztikus előrelepések történtek bejegyzés először a Impress Magazin jelent meg.

 5. Víz alatti robotok milliónyi korall lárvát szállítanak a Nagy-korallzátony kifehéredett területeire, hogy újjáéledhessen a haldokló ökoszisztéma

  A Robotok gyógyítják a sérült korallokat – elkezdődött a Nagy-korallzátony megmentése bejegyzés először a Impress Magazin jelent meg.

Idézet

A pusztulás csak akkor történik meg, amikor a technológiai fejlődésünk előrébb tart, mint a spirituális haladás. Tehát mivel a világunk, mint egész, nem emelkedett fel eléggé.

Ching Hai Legfelsőbb Mester a technológiai és spirituális fejlődés közti összefüggésről

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok