Klímaváltozás, Globális felmelegedés

Kötelező olvasmány azok számára, akik ki szeretnék nyitni értelmüket új eszmék és igazságok felé. A könyv Jim, egy földönkívüli lényekkel összebarátkozó fiú történetét meséli el.Gyerekekhez és azon felnőttekhez is szól – emelkedett eszményekkel, álmokkal, és szerető természettel –, akik fel tudják fogni a világ sok csodás, lebilincselő aspektusát. Ezért a történet visszhangot kelt „a mindenféle életkorú és lakóhelyű gyerekekben ezen a gyönyörű, kerek ’Nemzeten’, a népek közötti megosztottság nélküli új Föld eljövendő építőiben és örököseiben.”

A földi és földönkívüli főszereplő beszélgetése sok témát ölel fel, köztük bolygónk válságos helyzetét, a földönkívüli lények hozzáállását és nézetét bolygónkról, az univerzum „fenntartható” működési alapelveit, és így tovább.

A könyv tizenhárom nyelven több mint egymillió példányban kelt el, és bár nem kötődik egyetlen valláshoz sem, világszerte sok spirituális csoport támogatását nyerte el, köztük még II. János Pál pápa áldását is. Olyan lelkesítő olvasmány, ami az olvasó lelkében mélyreható, pozitív változásokat tud elérni.

A könyv pdf fájlként letölthető innen.

Idézet

A gazdasági válság súlyos; ám amikor a klímaváltozásról van szó, a tét sokkal nagyobb. A klímaváltozás jólétünk lehetőségére és népeink életére hat, jelenleg, és a messzi jövőben is…

Ban Ki-moon, az ENSZ főtitkára

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok