Klímaváltozás, Globális felmelegedés

Németország északnyugati részén ez a festői város lett az első település, ahol bevezették a hetenkénti Vega Napot.

 

 

A kampány ötleteit a belgiumi Gent hasonló programjának sikeréből merítették, ahol iskolák, éttermek és polgárok is mind részt vesznek benne. A német „vega csütörtököt” támogatja Jens Böhrnsen, Bréma polgármestere, Reinhard Loske, a város környezetvédelmének vezetője, és fogyasztói és környezetvédelmi csoportok széles köre. Az egészségügyi előnyök mellett a kampány szervezői kijelentik, hogy ha Bréma 550 ezer polgára évente csak 52 napra abbahagyja a húsevést, 40 ezer autó kibocsátását akadályozhatják meg.

 

Gratulálunk a „vega csütörtök” szervezőinek és Bréma polgárainak, eme életerőtől duzzadó irányzat bevezetéséért! Az önökéhez hasonló nemes példák biztosan tovább fognak terjedni, ahogy egyre több közösség csatlakozik az életmentő vega életmódhoz.

 

(Supreme Master Television, 2010. febr. 5.)

Idézet

Nem akarunk veszélybe sodorni senki mást, aki ártatlan, és semmi köze ahhoz a rendetlenséghez, amit csinálunk, és amit csináltunk.

Ching Hai Legfelsőbb Mester arról, miért ne segítsenek földönkívüliek

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok