Klímaváltozás, Globális felmelegedés

Kedden, április 6-án az USA San Francisco városának Közigazgatási Tanácsa történelmi határozatot írt alá, ami Vegetáriánus Napokat  vezet be minden hétfőn az egész városban.

Ez a deklaráció arra buzdítja San Francisco lakosait, hogy minden hét elején élvezzék a növényi étrendet, és így csökkentsék a környezeti hatást, továbbá jót tegyenek egészségüknek, és lelki békéjüknek is. Az eredeti elképzelés – amit közösen nyújtottak be az In Defense of Animals és a San Francisco Vegetarian Society szervezetek – támogatásra talált, különösen Sophie Maxwell tanácstagnál, aki maga is 35 éve vegetáriánus. A kezdeményezés megvalósításának részeként Dr. Elliot Katz, az In Defense of Animals alapító elnöke azt mondja, hogy szervezete, és a San Francisco Vegetarian Society azt tervezik, hogy a környék éttermeit és áruházait még nagyobb, ízletes vegetáriánus kínálat tartására fogják ösztökélni.

Le a kalappal, San Francisco Közigazgatási Tanácsa, ezért az előremutató határozatért, és nagy köszönet a San Francisco Vegetarian Society és az In Defense of Animals szervezeteknek, eme egészséges intézkedés folyamatos támogatásáért. Bár Földünk összes nagyvárosi területe ihletet kapna, hogy hasonlóan cselekedve támogassa a bolygót hűtő növényi alapú élelmiszereket.


(Supreme Master Television 2010. április 9.)

Idézet

Ha vegák lesznek, zöldek lesznek, jót tesznek, akkor az azt jelenti, hogy jobbak lesznek; a tudatosságuk felemelkedett egy magasabb szintre. Akkor persze megérdemlik a Földet. Tovább élhetnek itt ők, és a gyerekeik, unokáik, dédunokáik, stb.

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok