Klímaváltozás, Globális felmelegedés

Idén is meghirdette utólagos nyílászáró szigetelési programját az Ökoszolgálat Alapítvány. Az otthon, saját kezűleg is elvégezhető munkával és a környezetet is kímélő megoldással az éves fűtésszámla 20 százalékát is meg lehet spórolni.

 

 
 

Az Ökoszolgálat Alapítvány két és fél éve indította útjára az utólagos nyílászáró szigetelési programot, ami egyre népszerűbb. A program lényege, hogy az érdeklődők a fakeretes ablakok szigeteléséhez szükséges gépet kikölcsönözhetik a környezetvédelmi szervezettől, majd egy oktatófilm útmutatásai alapján akár egyetlen délután alatt elvégezhetik az egyszerű munkát a saját lakásukban - írja a Hírszerző a Független Hírügynökség alapján.

 
 

A megfelelő szigeteléssel az energia 15-20 százaléka marad a lakásban, vagyis ennyivel kevesebbet kell fűtésre költeni. Ez azt jelenti, hogy egy átlagos, 60 négyzetméteres, 250-270 centiméter belmagasságú lakásban, ahol mondjuk havonta 15 000 forint a téli fűtésszámla, a nyílászárók szigetelésének köszönhetően akár havi 3000 forint is megspórolható.

 

(FH – Hírszerző)

Idézet

Meg kell találnunk a bolygó megmentésének útját és módját, most! Azonnal. A világ egyetlen faluvá vált. Meg kell mentenünk a falut.

Mr. Saley Hassane, Niger Nemzeti Tanácsa a Környezetért és a Fenntartható Fejlõdésért

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok