Klímaváltozás, Globális felmelegedés

Bill Clinton a vegává válásról beszél, hogy visszafordítsa a szívbetegséget, egészséges lehessen az eljövendő években, és láthassa esetleges unokáit.

 

Az angol nyelvű video megtekinthető itt:

 

További információ az ecorazzi.com honlapról: „Próbálok egyike lenni azoknak a kísérletezőknek”, mondja Clinton. „1986 óta több száz ember, aki lényegében növényi alapú étrendet próbált ki, és nem fogyasztott semmilyen koleszterint, semmilyen forrásból, azt vette észre, hogy a teste elkezdi meggyógyítani önmagát – feloldódnak az artériák akadályai, feloldódnak a kalcium lerakódások a szív körül. Akik így tettek, azoknak 82%-ánál ez volt az eredmény, ezért szeretném látni, hogy tartozhatok-e közéjük.”

 

Órákkal ezelőtt az Ecorazzi exkluzív információhoz jutott Clinton egyik barátjától (aki szeretne névtelen maradni), a korábbi elnökkel folytatott, vegán étrendjét érintő személyes beszélgetésekről. Forrásunk szerint Clinton május elején határozta el, hogy kipróbálja ezt az étrendet. Bár alkalmanként eszik halat, a korábbi elnök egyébként szigorú vegán étrendet követ. Mi vette őt rá a vegánná válásra? Forrásunk szerint Clinton sokat olvasott a témában, köztük T. Colin Campbell, Caldwell Esselstyn és Dr. Dean Ornish könyveit.

 

Bár a fogyás az étrendváltás pozitív hatására történt, a vegánná válás döntése mögött több áll, mint csak a fölös kilók leadása. Forrásunk szerint, „Mindig olyannak ismertem, aki kimondja, amit gondol. És nagyon sokat tud, valószínű sok mondanivalója van a vegán étrend előnyeiről. Olvasta a Kína tanulmányt, és tudja, miről van szó. Úgy gondolom, idővel lehet, hogy ő lesz a vegán étrend egyik legszókimondóbb támogatója.”

 

(További angol nyelvű video található itt.  Az eredeti angol nyelvű cikk:

vegsource )

Idézet

A hús nem csak a földről szól. A vízről van szó, a gyógyszerről, energiáról, a szállításról. A szállításból származó szennyezésről, mindenről, és a lelkiismeretről - az embereket beteggé teszi.

Ching Hai Legfelsőbb Mester a húsfogyasztásról

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok